📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 5011
« Wróć do forum  •  48 post(ów) w temacie 1 2 3 4 5
Post #11 01 May 2006, 20:33
Mowię Ci co masz zrobić, ale Ty postrzegasz to jako obelgi. Nie napisałem tam nic złego o Tobie... Skrytykowałem Twój opis, który był po prostu nijaki. Skoro sam widzis zswoje błędy to dlaczego ich nie poprawiasz? Tylko oddajesz mi do przeczytania takie coś. Czas jaki poświęcasz na napisanie tego to Twoje własne poświecenia - tutaj nikt nie patrzy na czas ale na efekt, który jest mocno mizerny.
Napisz to jeszcze raz w pierwszej osobie, z perspektywy Twojej postaci ani jak widzisz ją Ty. Spraw żeby żyła a nie była tylko Twoją kukiełką. I nie obrażąj mnie więcej bo to nie sprzyja wspólpracy.
Post #12 02 May 2006, 01:16
QUOTE(Kapcik @ May 1 2006, 07:53 PM)
dalej pociągnie KAPCIK
[right][snapback]15463[/snapback][/right]

Niewiem jak innym, ale ten fragment dla mnie sugeruje se ktos inny pisal ta historie...

ps.

Thorsen:
Niedyskutuj z "debilami", bo najpierw sprubuja cie zruwnc do swojego poziomu, a potem pokonja doswiadczeniem...

Kapcik:
Troche kultury, jesli wogule wiesz co to jest...

Post #13 02 May 2006, 01:52
spadaj "Deblilu"
Post #14 02 May 2006, 07:44
a moim zdaniem historia jest dobra... nikt mi nie wróci czasu jaki na nią poświęciłem więc licze że chociaż to zostanie doceniony

KAPCIK a kto nie poswiecil tyle czasu na swoja historie?? moze ty jestes inny bo wszyscy mieli juz gotowce co ? zastanow sie nad tym co piszesz

PS.
spadaj debilu
mozesz mowic do swoich kolegow z podworka

PS 2. Nie umiesz doceniac krytyki tak jak to Thorsten mowi

PS 3. A to oznacza ze nie umiesz przegrywac

PS 4.
Sami sobie wybierajcie z kim chcecie grac
tak pisze na 1 stronie forum takze przeczytaj sobie to jeszcze 4 razy
Post #15 02 May 2006, 08:19
STOP DN 😀 😀 😀

kapcik daj se na looz nic w zyciu nie jest latwe

To co oni pisza to tylko "pomoc " lda Amina

ty przeczytac napisz DZIEKI czy cos takiego , jak sie wkurysz to idz do WC i tam sepokrzycz , a na fortylko se psujesz opinie

Ja bym na twoim miejscu napisal nowy temat poprawil wszystko i bedzie git !
pamietaj ze my tu wewnątrz jestesmy juz "weterani " i cos nie cos o tym wiemy a krytyka to czysta pomoc .

wolisz zeby Ci kazdy napisal ale zaje....ste a potem zebys nie dostał konta >?

i ludzie bez stresow to tylko jakis amator ktory chce sie wbic na serv moze przedtem nie mial do czynienia z klimatem i musi cos nie cos zakapowac 😛

z szacunkiem .....

" nawet jesli wszyscy w Ciebie zwatpili pokaz im ze sie mylili nie czekaj ani chwili "
Post #16 02 May 2006, 08:23
To ja sie wypowim w 100% popieram Thorstena tak sie zainteresowalem klutnia ze az przeczytalem to opowiadanie kurde to juz moje sa lepsze a pisalem je zeby tylko byly nie chce Cie obrazac

Ty zadufany w sobie infantylny deklu...

zmien cos w swoim zyciu np przestan nosic damskie ciuszki

(do GM tym razem nie bede sie klucil to chyba ostatni post w tym opisie:P)

Z KOMPLETNYM BRAKIEM SZACUNKU I HUMORU

JONTEK 🙂 🙄
Post #17 02 May 2006, 08:29
Stat jedno pytanie o ile moge wiedziec

ile masz lat ??

tak sie tylko pytam

ps
tez w 100% popieram Thorstena ,wydaje mi sie ze ten kapcik to jakis dzieciak z wielkim ego . Msyli ze jest jakis ehhh wielki ....

jak sie nie zmieni todaje NIE , nie chce z nim grac

z loofą przy głowie Datrex
Post #18 02 May 2006, 08:44
Staś jest dużo starszy od Ciebie, a nawet ode mnie. On po prostu ma takie poczucie humoru. Trzeba je umieć docenić i potraktować z przymróżeniem oka 😉

Panowie wszyscy się uspokójcie. Ja swoją historię, którą zamieściłem w poprzednim temacie mapisałem w 10 -15 min. Jednym pisanie przychodzi łatwiej innym trudniej. Nie każdy klimaciarz musi umieć pisać. To czego ja się nauczyłem poprzedzone jest wielką ilością czasu poświęconą na nauke na zasadzie prób i błędów. W takim wypadku tym bardziej nie rozumiem dlaczego w taki sposób traktujesz słowa krytki, które miały Ci tylko pomóc. Oczywiście wszystko ma swoją granicę, więc konstruktywne uwagi zachowam dla siebie.
Post #19 02 May 2006, 16:03
wróciłem 😀 😀... pewnie sie nie cieszycie ale to nic... wiele razy pokazywaliście że jesteście "mądrzejsi"ode mnie... hehehe... napisze historie jeszcze raz ale bynajmniej nie dlatego że "wysłuchałem" waszych głupich postów... poprostu dlatego żeby pokazać WAM dupki że potrafie... każdy ma swój własny sposób na wczówanie sie w klimat i ja również w związku z tym napisałem taką a nie inną historie... wam sie jednak ona nie spodobała bo nie była pisana najedno kopyto... była INNA... tylko jest jedna ciekawa rzecz... ani jeden z was głupole nie wytknął mi żadnej linijki i nie powiedział co można zmienić albo zasugerować jakiś pomysł tylko odrazu 🙂 🙂 🙂 to jest wielce pomocne... a to czy sie z tym zgadzacie czy nie to już jest najmniej ważne...
Post #20 02 May 2006, 16:23
nie czytałeś dokładnie postów ?? pojawił się pomysł że mamy sami wybierać osoby które przekroczą Mroczne Wrota a ty już przekreśliłeś swoją szanse 🙂 LOL

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026