|
Post #41
10 Feb 2006, 09:20
Nie wiem czy ktoś to pisał już bo mi sie nie chce juz czytać wszystkiego. Ja uważam że 60lvl, dlaczego? Bo najgorsze co można zrobić to dać możliwość nauczenia sie wszystkich talentów, dla mnie to juz funserver.
NA TYM POLEGA CALY SMACZEK GRY ZE NIE MOZNA UMIEC WSZYSTKICH TALENTOW, DLATEGO NA 60 LVL KAZDY MAG MOZE BYC INNY, MOZE MIEC SPOKO OCHRONE BO INWESTOWAL WE FROSTA ALBO MIOTAC FIREBALLLAMI. To samo z innymi klasami. I to jest najlepsze że jeden jest inny od drugiego. A Blizz zwieksza do 70lvla bo dodaje nowy trudniejszy zapewne świat, i rozwiniete będzie drzewko talentów. Poza tym mają być nowe mounty dla 70lvla. Propozycja IPKISSa dobra, ale max 70lvl, nie więcej. |
|
Post #42
10 Feb 2006, 10:08
czytajac te wszystkie posty to mnie cos bralo, do momenty pomyslu Ipka, potem mi przeszlo 😊
Hot ma racje, roznice miedzy postaciami nie powinny byc wielkie, a te nagrody lvl powinny byc przede wszsytkim moe nie tyle za jakeis tam super czyny tyle raczej ze np. robicie 3 gm do oceniania, i mozna dostac lvl wyzszy niz ten ustalony tylko wtedy jesli opiszesz cala historie swego czyny w dobry sposob na forum 😊 kimatyczny !!!!! przyklad: organizujesz np. atak na SW, opisujesz to w jakis sposob, oczywisice nie wpadasz i wycinasz wszystkich w pien, po prostu wpadasz i odgrywasz jakas historie, tak by bylo co poczytac 😊 pewnie mowie nie jasno, ale chodiz mi o to ze kazzdy ma jakis opis postaci, niech zrobi cos fajnego tak by opis postaci pasowal do tego czynu, niech to opisze na forum, niech ktos mu pomoze, niewazne jak, jesli to bedzie dobre i podobalo sie jakiejs utorzonej komisii rewizujnej to wtedy dac mu w nagrode kolejny lvl 😊 tak by awans zajowal troche czasu, przygotowania, praca i nagroda 😊 ale pamietajmy by nie zrobic zbyt duzej roznicy miedzy lvl maksymalnym a mozliwym do dostaniaw nagrode bo wtedy bedie tak ze zostanie grupa osob ktore beda poza zasiegiem reszty! a jako ze w Przymierze gra sporo wiecej osob to pewnie znow za bardzo wzrosla by ich przewaga 😢 Pozdrawiam! |
|
Post #43
10 Feb 2006, 10:31
Popieram Fela zamiast wiekszgo lvlu unikatowy stworzony przez GM przedmiot. a maks ustawic na 65 i glowy. wstawic mozliwosc restu talentow krazyly takei sluhcy ze jest taki npc ( oczywsice nie bez ogranicen ) i nie bedzie problemu z tymi popsutymi.
acha Thorsten ma racje to sciganie nie klimatycznych nie ma czegos takiego sciga sie tych bez opisow i o tym wiem. acha kochani GM nie probelm jest pisanie przklenstw na whisp tam raczej nikt sie do was nie przychrzani czasami mogli byscie nerwy powstrzyamac. |
|
Post #44
10 Feb 2006, 10:32
ehhh... ja jestem za tym zeby ograniczyc lvl do 60 WSZYSTKIM! bo potem to sie nawet czarów nie oplaca rzucać.
PS: Za nieklimat trzeba karac a nie nagradzac tych ktorzy laskawie trzymają klimat. (!!!) |
|
Post #45
10 Feb 2006, 11:06
Hmmmmm... nie wiem dokladnie co nowego bedzie w dodatku do wowa. Nowy kawalek swiata rasy, wiec pewnie bedza tez silniejsze moby... Mimo wszystko bede obstawal przy 70 lvl ktory jest kompromisem zarowno jesli chodzi o sam spor a takze niedzialajace talenty.
Zdecydowanie karane powinny byc postacie nieprzestrzegajace klimatu, wiec zamiast niepotrzebnego sledztwa "dlaczego kolor czcionki na screenie jest taki a nie inny" proponuje przejsc do dzialania. Co do nagradzania to pomysl o tworzeniu nowych mountow i innych przedmiotow jest swietny... Dzisiaj na skutek lagu bylem w stanie kontrolowac lot gryfa juz "po" wyladowaniu... moze to pojdzie na pierwszy ogien? |
|
Post #46
10 Feb 2006, 12:05
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
|
|
Post #47
10 Feb 2006, 12:11
ja tam proponuje zazegnac klotnie 😊 przy wodce oczywiscie ^&^
|
|
Post #48
10 Feb 2006, 12:49
No jasne... my pojdzmy sie uchlac a problem rozwiaze sie sam! Jakaz to konstruktywna postawa... Człowieku ogarnij sie! Mama za Ciebie tego nie zrobi!
|
|
Post #49
10 Feb 2006, 12:50
Po obgadaniu tego problemu z graczami na ircu dochodze do wniosku że poparłbym Fela, Thorstena i eMAGie w pomyśle stworzenia unikatowych rzeczy dla bardziej klimatycznych graczy którzy się jakoś tam wybiją z grona graczy. Według mnie takie coś da chyba większą frajde niż któryś z kolei lvl. A co do tych lvli to wydaje mi się że 65-70 to odpowiedni wybór i niech będą dostępne dla wszystkich żeby były równe szanse w walce a nie narzekanie znowu że tylko klimaciarze mają wyższy lvl.
|
|
Post #50
10 Feb 2006, 13:02
Pomysł Ipkissa jest dobry ale nie do końca.Jesli za te "kamyczki" bedą przyznawane poziomy to mogą predzej czy pozniej wybuchnac roznorakie konflikty.Dlatego proponuje rozdawanie unikalnych przedmiotow wzamian za trzymanie klimatu.Nie wiem jak daleko siegaja mozliwosci gm'ow ale proponowalbym np. za 100 takich kamyczkow mounta-smoka lub jesli to mozliwe zmana modelu zbroji lub broni co daloby wrecz epicki wyglad postaci.
Jeśli chodzi o poziomy to 60 poniewaz ja jak pewnie wielu graczy mam dość tego levelowania i wykonywania zadan typu przynies,zabij,porozmawiaj.Jestem tutaj bo szukam RPG a nie ciagłego wykonywania wrecz monotonnych zadan.Chce wreszcie doświadczyć eventów które zostalyby mi na dlugo w pamieci. A co do ludzi ktorzy zostawia swoja postac na 60 i beda grac od nowa,to jest ich problem i ze tak traktuja swoja "prace" to bardzo im gratuluje takiego podejscia.Po osiagnieciu tego maksymalnego poziomu mozna nadal cieszyc sie grą.Pomagać słabszym graczom,urzadzac wyprawy do przeciwnej strony konfliktu lub chocby uczyc sie bądz udoskonalać profesje.Tak czy inaczej prawdziwym graczom nie powinno sie nudzic a nabijaczom leveli ktorzy chca stac sie "bogami" wzgledem innych mówie:znajdzcie sobie jakis funserwer,tam najlepiej sie bedziecie bawic. 😂 I jeszcze chcialbym ponowie prosic GM'ów o zrobienie ankiety wsrod mieszkancow MW,bo wydaje mi sie ze tym tematem interesuje sie wielu graczy. 🤔 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |